dinsdag 26 maart 2013

Zorro ! maar dan met 'tmaskertje voor de mond...

Vandaag is het weer de tweede dag op  rij erg smoggy.
Gisteren hebben we 7km gefietst bij 250-300 PM. Dat komt overeen met 10 minuten lang de uitlaat van een auto inademen denk ik... Dus deze morgen heb ik me maar een mondkapje aangeschaft.
Er zit een filter in die je om de twee weken moet vervangen, er zaten 4 filters in de verpakking dus dat komt mooi uit. En ik ga het alleen dragen op dagen dat het erg is. De eerste keer vanmorgen had ik het natuurlijk ondersteboven aangedaan. Toen ik op het werk aankwam voelde ik het neusklipje onder mijn kin zitten... :-D.

4 opmerkingen:

 1. mondkapje ondersteboven..haha! écht helemaal typisch Toon !
  en is het er één met Speedy Gonzales of met Spiderman op ? ;-)

  neen, alle gekheid op een stokje ( tja, bedenk ik nu, dat kan je dan in China ook letterlijk nemen ) goed dat je zo'n mondkapje hebt aangeschaft!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Toon ,
  Zo te zien hebben jullie al heel wat meegemaakt.
  Blijkbaar heb je ook al ondervonden dat de "JA" van een aziaat niet zo duidelijk is als in België, je zal al vlug doorhebben wanneer deze "JA " een NEE is.
  Probeer zo veel mogelijk te zien en te doen (maar blijkbaar zijn jullie daar al goed mee bezig!) Dat mondmasker is een heel goede aankoop , je kan dat beter een keer te veel opzetten dan 1 keer te weinig!De delicatessen van ginder heb je blijkbaar ook al geproefd. Kakkerlakken zijn ook lekker (=grondsmaak!)maar de hond is echt ranzig, wij kennen een vrouw van een keurslager die er van gegeten heeft ,ze is veel gewoon , maar dat kon ze niet verteren (letterlijk en figuurlijk) wij hebben er voor bedankt.
  Amuzeer je nog!
  Groetjes ,t.Ann, n.Paul, Eva en Hannah.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als je hier de weg vraagt krijg je altijd antwoord dat is zo. Maar of dat antwoord juist is dat weten we nooit. We kregen bij een kraampje hond aangeboden. Maar we zijn doegelopen. Een paar andere studenten hebben al gezien hoe ze een hond slachten echt verschrikkelijk. Maar het chinees eten is hier echt super lekker. Wel altijd even bula zeggen (niet pikant).

   Verwijderen
 3. Toon, ik had nie anders van u verwacht...

  BeantwoordenVerwijderen